Ръководството на Лудогорец отговори на  Наско Сираков по повод думите на

...
Ръководството на Лудогорец отговори на  Наско Сираков по повод думите на
Коментари Харесай

Лудогорец: За разлика от заемодателя на Наско Сираков ние не пишем среднощни декларации

Ръководството на Лудогорец отговори на  Наско Сираков във връзка думите на притежателя на Левски, че някои тимове са толерирани от съдиите и " орлите " са част от тях. Разградчани пишат, че за разлика от заемодателя на Наско Сираков те не пишат среднощни заявления.

Ето какво написаха от Лудогорец в уеб страницата си:

По мотив ескалиралата още веднъж акция антиЛудогорец от избрани среди в българския футбол бяхме решили да съблюдаваме остарялата национална мъдрост, че в случай че хвърляш камък по всяко куче, което те лае, в никакъв случай няма да стигнеш крайната си цел.

Днес, обаче,  не елементарен медиен празнословец, а персонално притежателят на уважавания от нас ПФК Левски - Наско Сираков си разреши да прави внушения по адрес на Лудогорец. Няма по какъв начин да оставим без отговор сходни безпочвени изказвания, в които косвено се намесва клубът ни.

Длъжни сме да напомним на господин Сираков, че живеем в правова страна и когато някой има подозрения за корупционни практики може свободно да сезира способените органи, давайки съответно доказателства в поддръжка на изказванията си. Всички ще сме доста щастливи, в случай че има такива и цялото общество да разбере кои са корумпираните футболни съдии. Останалото са клюки, набеждаване и така нататък

Няма да влизаме в полемики за съдийските неточности, тъй като има и такива в интерес на Левски, само че за разлика от заемодателя на Наско Сираков не вършим среднощни клипчета.

Ние не се интересуваме от протичащото се към Левски. Напротив. Винаги сме били колегиално настроени, в това число и за последните им стремежи за промени в програмата. ПФК Лудогорец искаше да се изиграе по стратегия мачът с Левски, само че прояви схващане поради европейския дуел с Хамрун на синия клуб.  ПФК Лудогорец изигра 10 мача повече от съперника си и най-нормално беше да упорства да се съблюдават избраните авансово периоди за завършек на полусезона. Но и този път не създадохме проблеми и очевидно би трябвало да ни е обица на ухото.

В умозаключение предлагаме да се възобнови практиката за продан на съдии, която поработи сносно през това състезание и за мачовете ни с Левски да дойдат интернационалните рефери от водещи шампионати. Защото ни се коства, че към този момент стартира „ артилерийската “ подготовка. От опит знаем, че ще последва канонада, когато наближат мачовете, с цел да бъдат сплашени реферите.

А другояче господин Сираков, който е неоспорим потенциал във футбола, самичък признава класата на Лудогорец. Ние имаме фантастични футболисти и приказен тим. Ние нямаме потребност от ничия помощ, тъй като ние сме Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР